Followers

Friday, August 26, 2011

EarthQuake and Hurricane



assalamualaikum kawan2..kali ini, tajuk je English tapi isi die bahasa ibunda kita iaitu bahasa Melaka. hari ini sambil mendengar lagu Nur Kasih, aku decide nak tulis satu post.

pagi tadi, setelah kami semua jemaah subuh, semasa orang lain membaca al-ma'thurat dan ayat suci al-Quran, kami telah jamming sampai langit terang. ape nak jadi la.tapi apa yang nak diceritakan adalah kejadian alam yang telah dan bakal terjadi ini.

Wednesday, August 3, 2011

hehe..sorry (at one shot)

salam,

hehe...sudah tak update blog selama beberapa lama. serious sibuk la. hari tu kan macam artis kan pergi sambut birthday banyak2 kali..haha

tak, sebenarnya aku busy gila dengan assignment yang berlambak walaupun dalam Summer session. tapi takpe, it makes me to stay sharp.

There was an error in this gadget